Цветелина ООД

"Цветелина” ООД е създадена през 1997 г. с основен предмет на дейност производство на функционални храни и хранителни добавки. 

Фирмата разполага с модерно и добре оборудвано предприятие за изследователска и производствена дейност, разположено в гр. София и екип квалифицирани специалисти - биотехнолози, фитотерапевти, инженери.

През последните години фирмата започна активна работа с едно от най-ценните  растения Стевия, което е единствения полезен, натурален  заместител на захарта и изкуствените подсладители.  Вложихме максимални усилия в разработката на широка гама продукти на база уникалното растение, като най-новия е разтворимата кафе напитка Stevia Coffee 3 in 1 в два варианта - CLASSIC и ACTIVE,   която беше завършена и  излезе  на пазара в края на 2012. Много скоро предстои пускането и на други продукти на базата на стевия - разтворими чайове с различни вкусове и шоколади.  

В производството се прилагат съвременни технологии, които максимално запазват биологично активните вещества. Спазват се най-строги критерии за качество, ефикасност и безвредност.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Цветелина ООД