Herbamedica

Хербамедика е създадена през 1994 г. Още със създаването си компанията залага на водещия си девиз – "Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства". Хербамедика е една от водещите в България компании за производство и дистрибуция на хранителни добавки.


Серията от над 60 продукта е предназначена за лечение и профилактика на различни заболявания. Обхванати са основните органни и системни нарушения с оглед качествено, изцяло натурално лечение, и спазвайки основния холистичен подход за лечение от корена на заболяването. Базирайки се на изобилието от билки, традиции в билколечението и любовта към природата, продуктите от гамата на Хербамедика са с непрекъснато растяща репутация сред лекари, професионални терапевти и фармацевти.

 

Стремежът на Хербамедика е в поддържане на най-високо качество на производство: използването на натурални суровини от сертифицирани производители, системен контрол на всеки етап от производството и внедряването на най-модерни методики за третиране на натуралните съставки с цел повишаване на тяхната ефективност. Хербамедика е добре позната и на международните пазари. Продуктите се продават чрез партньорски компании в Канада, САЩ, Чехия, Македония, Литва и Словения.

 

Хербамедика развива собствена клинична мрежа – De-Tox Center, предлагайки на пациентите в цялата страна алтернативни методи за диагностика и терапия: ирисова диагностика, фитотерапия, озонова терапия, колон-хидротерапия, Non smoking терапия, Neo Control – терапия на тазовата мускулатура, Олиго и Лито терапия, Биорезонансна и Хелаторна терапия, както и фецес диагностика в партньорство с немската верига лаборатории – Vitalan.

 

Следвайки европейските норми за качество на храните и услугите, от 2006 година Хербамедика внедри системата за контрол на качеството HACCP.„Днес, когато имаме твърде малко време и твърде много удобства, на преден план изникват неща, с които не трябва да се правят компромиси – собственото и семейното здраве.”  Радослав Тошков – собственик на Хербамедика ЕООД.
Хербамедика е вашият партньор в грижата за здравето чрез изцяло натурални средства.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Herbamedica