Walmark

Нашата мисия е да осигурим на своите потребители иновативни висококачествени продукти и услуги в областта на грижите за здравето, да стимулираме активния и здравословен начин на живот и да подтикнем своите потребители към отговорно отношение към тяхното собствено здраве, което е и основна предпоставка за качествен и активен живот.

 

Валмарк е Чешка компания, която благодарение на уважението, лоялността и популярността си сред потребителите е най-търсеният производител на хранителни добавки сред страните в Централна и Източна Европа, затова и изнасяме своите продукти в много Европейски страни и в целия свят.

 

Доверието в нас е най-голямата ценност, към която се стремим.

 

Във всяка държава, на чиито пазар присъстваме, се стремим да се придържаме стриктно към установени принципи.

 

Ние постигаме нашия успех единствено чрез честност и етика към потребителя.

 

Стремим се към установяване на тактични и прозрачни взаимоотношения към всички бизнес партньори.

 

Дейността ни е изцяло фокусирана върху Вас, нашите потребители. Нашите цели не биха имали значение без Вас. Опитваме се да разберем, до колкото можем, Вашите изисквания и потребности, и да Ви предложим модерни продукти на най-високо качество.

 

Иновациите са ключът към нашия успех. Използваме последните научни изследвания и разработки, за да подобрим и развием продуктите, които произвеждаме. Търсим и подкрепяме нови идеи и насоки за развитие.

 

Отчитаме пред обществото инвестициите, техническите нововъведения и наетия персонал и плащаме съответните данъци и такси, за да допринесем за общия социален просперитет.

 

Валмарк е активен работодател за всички свои служители, търсещи удовлетвореност, както в личен план, така и към общата ни мисия.

 

Доброволно участваме в социални проекти, за да подпомогнем общественото благо.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Walmark