За нас

iHerb.bg е иновативен онлайн магазин, насочен изцяло да покрива нуждите на любителите на здравословния начин на живот.

 

Тук, своето място могат да намерят спортистите, които се нуждаят от възстановяваща суплементация, любителите на тренировките, които искат да укрепят организма си, обикновеният работещ човек, който се бори срещу стреса, родителите, които искат децата им да са здрави, всички, които търсят превенция срещу различни заболявания, и тези, които искат да се хранят здравословно.

 

В каталога на iHerb.bg ще откриете широк набор от всички видове здравословни добавки – аминокиселини, билки, антиоксиданти, витамини и мултивитамини, минерали и зелени храни. Новост са и добавените категории за здравословни и био храни, които няма да откриете в един обикновен сайт за хранителни добавки.

 

Вкусните лакомства са изцяло от био или органичен произход и са подходящи за деца, вегетарианци, вегани, хора с лактозна или глутенова непоносимост.

 

В Iherb.bg няма да откриете случайни марки. Всичко, което предлагаме е доказано и от най-високо качество. Био храните ни са сертифицирани съгласно законодателството, а повечето от прозводителите на хранителни добавки имат произход от Западна Европа и САЩ. Почти всичките ни американски марки притежават GMP сертификат (добри производствени практики).

 

В сайта ще откриете множество нови модули, които ще улеснят максимално вашето пребиваване и пазаруване. Iherb.bg е един от малкото сайтове, които включват групиране на продуктите по здравословен проблем, цел или съставките по етикет. Така ще може да откриете своя продукт според проблемите, които имате, или да търсите продукти по техния състав.

 

В основата на iHerb.bg стои разнообразието от продукти и храни, качеството на продуктите и предлаганата услуга, подробната, но и достъпна информация, както и усъвършенстваната платформа на онлайн магазина.

 

Екипът на iHerb.bg е дал максимума от себе си, за да създаде перфектния онлайн магазин, защото

 

Ние знаем, че клиентът заслужава най-доброто. Именно затова сме тук!

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор