Barlean's

Барлийнс: Това е семейно дело 

 

Да се върнем във фермата на Барлийнс, където Брус е познат като Том Сойер на семейството си, а неговите сестри са били назначени, за да се включат в подкрепа на неговата кауза. Йо Ан работи в производството на лен, а Карън е счетоводител и надзорник. Синди е поела Рибарското предприятие на Барлийнс, което и до днес предлага прясна риба на пазара. То все още предлага консервирана розова сьомга с етикет „Дар от природата”. Това наистина е семейно дело. Дейв поддържа целия машинен и инструментален парк на фермата. Неговият най-скорошен прект е да построи силози до къщата, за да подслони камионите, които товарят ленено семе всяка седмица. 

 

Дейв има и танкерни камиони, които разпръскват кашата, която е остатъчен продукт при пресоването на лена, върху земята на фамилната ферма. Тревата във фермата на Барлийнс е значително по-зелена от тази на техните съседи.

 

Да съхраняваш и същевременно да печелиш от природата е запазената марка на Барлийнс.

 

Типично за Барлийнс е техните продукти да стигат да рафтовете на магазините по-бързо от тези на техните конкуренти и осведомените клиенти са готови да платят малко повече за прясно пресовани продукти по поръчка.

 

Дори и с приемането на тази хранителна добавка, снабдяването на организма ни и изравняването на дефицитите на Омега-3 мастни киселини в организма отнема месеци. И двете масла, рибеното и лененото, осигуряват на организма Омега-3 мастни киселини. Но само лененото масло с неговото съотношение на Омега-3 към Омега-6, 4 към 1, може бързо да ребалансира количеството на Омега-3 мастните киселини в организма. 

 

Нищо чудно, че Дейв Барлийн се е отказал от рибарската си лодка, за да пресова ленено семе. 

 

Докато Омега-3 маслата заемат отново мястото си в хранителната верига, Барлийнс трябва да запълнят тази празнина.

 

Дори и в момента, докато четете тези редове, в семейната ферма на Барлийнс огромни количества лен се пресоват, опаковат и експедират към над 6 000 точки в Америка и по целия свят.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Barlean's