Active Pharma

Активфарма ЕООД е компания, която се занимава с производството на фитоактивни формули, които са прецезирани за нуждите на отделните видове спорт или на отделни фази от подготовката на атлетите.

 

Цялата производствена база и технологичните процеси, както и разработката на отделните формули и прецизното подбиране на съставките, които влизат в тях се извършва в Германия от немски специалисти във фирма „Dr. Werner pharmafood” GmbH. Спазени са високите изисквания на производствена практика за всички продукти, както и стандарта за качество DIN ISO 2000:9001. Сериозните научни изследвания и тестове обуславят разработването на формули с изключителен баланс и взаимодействие между активните съставки. Качествения контрол осъществяван на всеки етап от производствения процес гарантира създаването на продукти с безупречно качество и забележителна ефикасност.

 

Изключително важна част от философията на фирмата е недопускането на неразрешени субстанции в продуктите, които призвежда. Нашата цел е атлетите, които употребяват фитоактивните ни добавки да се възползват от всичките им предимства, като постигат все по-високи резултати в своята кариера, без ни най-малко да се притесняват от допинг тестовете, на които са подложени.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Active Pharma