CaliVita®

CaliVita® International, правоприемникът на California Fitness®, е динамично развиваща се мултинационална компания. Най-важната цел на нейното създаване е да съхрани ценностите, представяни повече от десетилетие от California Fitness®, както и да предостави и осигури на хората възможност за постигане на качествен живот, здраве и богатство, както за тях, така и за техните семейства и приятели.

 

През последните няколко години здравословният начин на живот придоби повече популярност, за което значителен принос има и нашата Компания. CaliVita® International играе важна роля за популяризирането на новия, качествен стил на живот по целия свят. Този стил на живот включва здравословна храна, редовни физически упражнения и използването на уникалните хранителни добавки от естествен произход, произвеждани от компанията. CaliVita® International дава и път на уникална бизнес възможност, чрез която могат да се получат по-високи доходи и да се постигне по-висок жизнен стардарт.

 

CaliVita® International е повече от път към материалното богатство. Работещите в системата на фирмата имат възможност да се запознаят с нови хора, да опознаят нови градове, континенти и култури. Мрежата на CaliVita® International учи как да запазим собственото си здраве, здравето на близките и приятелите си. Чрез новата философия, поемайки лична отговорност, можем да направим любимите си хора по-здрави и по-богати. Или казано по друг начин, чрез системата на CaliVita®International можем да опознаем един нов, модерен начин на живот.

 


Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

CaliVita®