Controlled Labs

Controlled Labs е основана в началото на 2005-та година. Целта на Controlled Labs е да произвежда най - висококачествените продукти на цена, която клиентите могат да си позволят.Controlled Labs отказва да изявява странни претенции, за които си личи, че са нереални. Вместо това, Controlled Labs стои зад своите продути на базата на резултатите, които реално те постигат. 

Цялата серия на Controlled Labs отговаря на GMP стандарта за качество. Това не само означава, че качеството е на първо място за Controlled Labs, но и също така, че няма шанс забранени вещества да присъстват в продуктите на компанията. Това е важно не само за спортистите, които постоянно се подлагат на допинг тестове, но и за аматьорите, поради потенциален риск за здравето, свързан с недекларирани хормони. И накрая, ние в Controlled Labs прави продукти, които имат добър вкус. Ако искате качество, резултати, добра цена и вкус, то Controlled Labsтрябва да бъде вашият първи избор! 

Controlled Labs White Flood


Уникална формула, която увеличава енергията, силата и издръжливостта и ще ви даде стимул да изтискате максимума от тежките тренировки или кардиото. White Flood не само ще ви придаде напомпващ изглед, но и огромно желание и енергия при тренировките, както и невероятен потенциал за изграждане на мускулна маса. Този потенциал идва от комбинирането на съставки, които до сега не са били използвани заедно по подобен начин в миналото. 

В Controlled Labs White Flood са включени мощни антиоксиданти, които унищожават свободните радикали, които се образуват обикновено при прием на продукти, стимулиращи азотния обмен в тялото. Този продукт несъмнено е последна дума в тази индустрия. 

Controlled Labs Green Mag


Уникална креатинова матрица и първият креатинов продукт на пазара, който съчетава Магнезиев Креатин Хелат (патентована форма креатин) с Дикреатин Малат (креатин, свързан с Яблъчна киселина - Malic Acid), които действат успоредно за да ви накара да почувствате, че наистина изтисквате максимума от всяка тренировка. 

Controlled Labs Purple Wraath


Продуктът Purple Wraath е за тези, които целят покачване на чиста мускулна маса и изгаряне на мазнините, като същевременно подобрят мускулното възстановяване, издръжливост, сила и енергия. Controlled Labs Purple Wraath е разработен да бъде най - пълният продукт, съдържащ незаменими и верижно-разклонени аминокиселини, който ще държи вашето тяло в тонус, благодарение на добавения супер комплекс за издръжливост. 

Controlled Labs Orange Triad


Продукт, който комбинира най - необходимите и ефективни витамини и минерали и нутриенти, които подкрепят храносмилателната система, имунната система и ставите и хрущялите. Продуктът предназначен за прием два пъти дневно, като една доза се разделя на 2.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Controlled Labs