Nature's Bounty

Хората, които внимателно се грижат за здравето си, се доверяват на Nature’s Bounty от десетилетия. Отдадеността на Nature’s Bounty на качеството, последователността и научните изследвания е довела до производството на хранителни добавки и витамини от несравнимо качество. Чрез комбинирането на най- новите открития в сферата на науката за хранене с най- добрите съставки, ние от Nature’s Bounty сме горди да ви доставим добавки с ненадминато качество и стойност. 

 

Добавките, които произвеждаме в Nature’s Bounty, постоянно са под надзора на учени, специалисти в производството и експерти по качеството, посветени да поддържат най - висок стандарт на качество. Като част от нашия ангажимент към качеството, ние от Nature’s Bountyизползваме само съставки от доставчици, които спазват американските стандарти за качество, включително GMP. 

Всеки продукт на Nature’s Bounty е субект на множество тестове за качество, които проверяват чистотата и пълната потентност. Като допълнителна мярка за осигуряване на качеството, суровините, които използваме в Nature’s Bounty, както и крайният продукт, са тествани в нашата микробиологична лаборатория, за да е сигурно, че няма наличие на вредни бактерии. 


В Nature’s Bounty, ние тестваме не само нашите продукти. Екипът и лабораториите на Nature’s Bounty също са подлагани на постоянни проверки. Горди сме, че нашите съоръжения се одитират успешно United States Pharmacopeia и STR (Specialized Technology Resources), водещи фирми за независима оценка на качеството на хранителни добавки.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

Nature's Bounty