VemoHerb

VemoHerb е създадена през 1999 г в София, България. Основната дейност на фирмата е производство на стандартизирани билкови екстракти, биологичноактивни хранителни добавки, растителни и ензимни премикси за фураж. Растителните хранителни и фуражни добавки включват екстракти, собствено производство от редки лечебни растения.

 

Производството се осъществява в две произвоствени бази: цех за производство на билкови екстракти в гр. Кнежа, Северозападна България, на около 150 км. от гр. София и цех за хомогенизация и опаковка на крайни форми в гр. София. Фирмата разполага със специализиран персонал и изявени консултанти с дългогодишен опит и стаж, което обезпечава производствената, контролна и научно-развойна дейност.

 

Затварянето на производственият цикъл, т.е. от производството на билковите екстракти до крайните продукти, ни позволява да упражняваме цялостен технологичен и аналитичен контрол, както и да минимизираме производствените разходи на крайния продукт, като по този начин гарантираме възможно най-високо качество за нашите клиенти и същевременно с това сме в състояние да го предложим на сравнително конкурентни за Българския пазар цени.

 

В дружеството е въведена интегрирана система за управление на качеството – ISO 9001-2008 / HACCP.Филтрирай по:

Категория
Цена

Имате въпроси?
Консултирайте се с нашите специалисти!


Задайте своите въпроси и получете отговор от квалифицирани специалисти.
Връзка с оператор

VemoHerb